Raamdecoratie voor de perfecte lichtinval op je werkplek

Het mooiste licht voor je werkkamer, kantoor of atelier komt van de zon. Laat het zonlicht in je voordeel werken met de raamdecoratie van JASNO. Gemaakt met oog voor het kleinste detail, om indrukwekkend en inspirerend te zijn!

Zet zonlicht naar je hand met shutters

Je kunt de lamellen van de shutters traploos verstellen in iedere stand die je wilt. Je draait het licht zó, dat het niet in je gezicht of op je beeldscherm komt. Ideaal als je bij felle zon achter de computer wilt werken. Shutters zijn daarom een goede oplossing voor raamdecoratie in de werkkamer.

Apart geregeld met de tussenverbinding

JASNO shutters met tussenverbinding geven je nog meer vrijheid om te spelen met licht. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen van de shutters dicht tegen schitteringen en de bovenste lamellen open voor extra licht. Omdat JASNO alle shutters op maat produceert, kunnen we iedere vorm maken die je wilt. Zo zijn onze shutters mogelijk bij hoge ramenbrede ramen of als roomdivider in je werkkamer of kantoor. Of heb je een rond of driehoekig raam waar je al tijden geen raad mee weet? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen

Een natuurlijke lichtinval met blinds

Met blinds bepaal je gemakkelijk de lichtinval in je werkkamer of kantoor, weer je felle zonnestralen en houd je nieuwsgierige blikken van concurrenten buiten. Jaloezieën hebben twee bedieningskoorden waarmee de lichtinval tussen de lamellen door te verstellen is. Trek het pakket op tot de gewenste hoogte of kantel de lamellen. Zo kun je overdag altijd werken in gezond en natuurlijk licht.

Ga je voor ladderband of ladderkoord? Kies je 50 of 63 mm lamellen? En welke kleur past er het beste bij je werkkamer? Jaloezieën van JASNO worden op maat gemaakt. De dealer bij jou in de buurt adviseert je graag bij het maken van een keuze. Zo kies jij de jaloezie die jouw werkplek helemaal compleet maakt.

Folds zorgen voor een bijzondere lichtregulering

De vouwgordijnen van JASNO zijn gemaakt van geweven papier en houten latten. Dit geeft de folds een stoere en duurzame uitstraling en maakt ze zeer geschikt voor de ramen in je werkkamer of kantoor. Houd rust in je werkkamer en stem de kleur van de houten latten af op het geweven papier of creëer een uitdagend en inspirerend geheel met een combinatie van houten latten en geweven papier in een contrasterende kleur. 

Ook kun je kiezen uit 3 verschillende transparanties. Met de semi-transparante, lichtdoorlatende fold komt er een prachtige lichtinval door het geweven papier je werkkamer binnen. De light filtering variant geeft een subtiele lichtinval en laat minder licht door. Of creëer de mogelijkheid om de werkruimte te verduisteren met de black-out fold. 

Swings maken van je werkkamer een echt kantoor

Verticale lamellen worden gezien als een typisch kantoor product en maken een werkruimte helemaal compleet. Bijzonder aan de JASNO Swings is het unieke 3D effect. Dit maakt het product niet alleen functioneel maar ook nog eens een echte eye-catcher. Breng met de bedieningsketting de lamellen in beweging, zet ze in de gewenste stand en creëer de perfecte lichtinval voor een productieve werkdag. 

Swings zijn prachtig voor een raampartij, maar ook ideaal om te gebruiken als roomdivider. Handig om je even af te zonderen van je collega's en te genieten van privacy.