Shutters voor schuine ramen

Zonwering voor een schuin raam? JASNO shutters zijn mogelijk voor alle raamvormen en raamsoorten. Bij een schuin raam, voorzien van shutters, blijft de speciale raamvorm juist goed zichtbaar. Dat mag gezien worden. De shutters komen zo nog beter tot hun recht.

Bovendien zijn shutters zeer praktisch in gebruik. Je regelt het zonlicht én je privacy in een handomdraai. Shutters passen op elk raam omdat we, groot of klein raam, onze raambekleding altijd op maat maken. Omdat je een ruime keus hebt uit kleuren, bediening en lamelbreedtes, stem je de shutters af op jouw interieursmaak.

Schuine shutters kopen

Onze dealers voorzien je graag van advies. Thuis meet de dealer het raam zodat er passende shutters gemaakt kunnen worden. Zo ben je er zeker van dat je een shutter hebt die perfect past op je schuine raam.

Waar kan ik een schuin raam met shutters zien?

Bij al onze dealers kun je shutters in de showroom zien. Let wel, niet elke dealer heeft een schuine shutter in de winkel.

In onze showroom in Eersel verwelkomen we je dan ook graag. Bij JASNO ervaar je een schuine shutter ‘in het echt’. Natuurlijk kun je er meteen de rest van onze collectie raambekleding ook zien. Neem gerust een foto en de afmetingen van je raampartij(en) mee voor uitgebreid advies.