Verrassingsbezoek voor 101-jarige vader en dochter bij JASNO creations

Nietsvermoedend worden opgehaald met een prachtige oldtimer om vervolgens te arriveren bij het werk van je dochter. Het overkwam de 101-jarige Giel Langens afgelopen dinsdag. Net als zijn dochter Maria van der Heijden werd hij blij verrast met een onverwacht bezoek aan JASNO creations.

 

Aanleiding hiervoor was het jaarlijkse beoordelingsgesprek waarin Maria vol lof over haar vader vertelde. Een man op leeftijd, maar met nog altijd veel interesse in alles wat er om hem heen gebeurt. Zo ook in het werk van zijn dochter. De directie van JASNO zag in wat voor unicum dit was en regelde een verrassingsbezoek. Collega’s en familie zaten in het complot, terwijl de dag volledig geheim bleef voor Maria en haar vader. 

Verrassing

In een prachtige Mercedes-Benz 170V uit 1950 werd meneer Langens opgehaald. Waar de reis naartoe zou gaan was voor hem nog een verrassing. Begeleid door zijn dochter Lidwina en zoon Frank maakte hij een mooie rit, met als eindbestemming: JASNO creations. Bij aankomst opende Maria de deur en was de verrassing voor beiden compleet. Na even bij te zijn gekomen met een kopje koffie en een warme kersenflap kreeg meneer Langens de kans om met eigen ogen te zien waar zijn dochter werkt. Van het bedienen van een laser, tot het nalopen van het eindproduct: Maria liet haar vader vol enthousiasme zien wat ze allemaal doet op haar werk. 

JASNO creations is een onderdeel van het raamdecoratiemerk JASNO.

 

Fotografie: De Mooi Bernheze Krant