Lekker dromen! Dit is de juiste raamdecoratie voor de kinderkamer

De kinderkamer moet natuurlijk het mooiste kamertje in huis zijn. Want je kleine trots verdient alleen het allerbeste! Van rotan accessoires, unicorns tot een sfeervolle kleur op de muur, niets is te gek en alles mag. Na een dag vol indrukken is het belangrijk dat de slaapkamer van je kind ook een oase van rust vormt. Want na al dat spelen en stoeien is een goede nachtrust van belang. Het kan vanwege de vele opties, voor ouders lastig zijn om de juiste raambekleding te kiezen. Want wat is nu het meest geschikt voor de kinderkamer? Wij helpen je een handje:

Verduisteren van de kinderkamer met JASNO folds

Met stip op nummer 1 staat raamdecoratie die de baby- of kinderkamer daadwerkelijk kan verduisteren. Vooral bij baby’s en jonge kinderen een echte must. Kinderen slapen beter als de kamer goed donker is en leren hierdoor ook sneller een dag- en nachtritme aan. Wat ook weer zeer prettig voor de ouders is. Natuurlijk is het leuk om raambekleding in een vrolijke kleur te kiezen voor de kinderkamer, toch is dit misschien niet de meest verstandige keuze. Het maakt de kamer vaak druk en hoe lichter de kleur hoe moeilijker het verduisteren vaak is.

Vooral als je kiest voor vouwgordijnen dan laat een lichte stof meer licht door dan stof in een donkere tint. Onze JASNO folds van geweven papier met stoere, houten latten vormen niet alleen het neusje van de zalm onder de vouwgordijnen, ook voor de kinderkamer is deze raamdecoratie perfect. Je kunt namelijk kiezen uit drie verschillende transparanties waaronder een black-out versie. Ideaal voor het verduisteren van de kamer. Zeker te weten dat je kindje dan niet wakker wordt doordat de kamer niet donker genoeg is. 
 

Shutters geven een luxe look aan de kinderkamer

Wil je echt indruk maken met een stijlvolle baby- of kinderkamer, denk dan eens aan het toepassen van Primewood shutters. Een wauw-effect gegarandeerd! JASNO shutters geven direct een luxe look & feel aan de kinderkamer. De shutters worden perfect op maat gemaakt en vormen daardoor ook meteen de oplossing voor ramen met een speciale vorm.

Wil je de kinderkamer een meer landelijke uitstraling geven, dan kies je eenvoudig voor shutters met een kleinere lamelmaat en met bedieningsstokje. Creëer je liever een moderne look dan zijn silent view shutters met lamelmaat M of L beter geschikt. Met shutters slaapt je kind pas echt in stijl! En ook shutters verduisteren de kamer prima. Niet onbelangrijk om te benoemen; shutters houden in de zomer ook nog eens de warmte buiten waardoor de kleine spruit heerlijk koel kan slapen. Duimpje omhoog dus voor shutters als raamdecoratie voor de baby- en kinderkamer!
 

Magisch lichtspel met houten blinds

Ouders weten dat raamdecoratie natuurlijk geen garantie is voor een goede nachtrust, maar het helpt wel een heleboel. En hecht je waarde aan een smaakvolle inrichting van de kamer van je kleintje, denk dan ook eens aan luxe houten jaloezieën. JASNO blinds (jaloezieën) geven de kamer direct een strakke en toch sfeervolle uitstraling. En bovendien zijn ze ook nog eens zeer praktisch. De lamellen zet je heel eenvoudig in de juiste stand zodat het licht precies zo de kamer inschijnt zoals je dat wil. Goed om te weten: elke jaloezie van JASNO is voorzien van kindvriendelijke bedieningskoorden. Wel zo veilig in de kinderkamer! En succes verzekerd bij je kindje vanwege het magische lijnenspel op de muur of de vloer als het zonlicht door de lamellen piept. Eerlijk is eerlijk, de juiste raamdecoratie voor de kinderkamer is ontzettend belangrijk!