Oktober woonmaand bij JASNO

Dit jaar kan het grootste woonevenement van Nederland, de vt wonen&design beurs, niet doorgaan. Dat betekent helaas dat we interieurliefhebbers niet kunnen inspireren op onze stand in de Amsterdam RAI. Toch willen we bij JASNO de oktober woonmaand niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we deze maand heel wat moois voor je in petto op interieurgebied!

Wat dat inhoudt? Dat onze social media kanalen gedurende deze maand boordevol woon- en raaminspiratie staan. Van nieuwe blogs over de laatste woontrends tot winacties en nieuwe interieurfoto's; je vindt het allemaal op onze Facebook en Instagram pagina. Vergeet ons dus niet te volgen voor alle ins en outs gedurende deze woonmaand.

Bovendien zijn de deuren van onze showroom iedere zondag in oktober geopend, zodat jij alsnog je dosis wooninspiratie kunt komen opdoen voor dit najaar! Tijdens de openstellingen krijg je vrijblijvend advies van onze specialisten over shutters, blinds, folds of swings, onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen je te mogen verwelkomen op zondag 4, 11, 18 of 25 oktober in onze showroom te Eersel!