De raamdecoratie trends van 2021? Je leest ze hier

Van raamdecoratie wil je jarenlang kunnen genieten. Naast dat het praktisch is brengt het ook direct een hele hoop sfeer in huis. Toch is het uitzoeken van de juiste raambekleding niet voor iedereen een fluitje van een cent. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je op dit moment je huis aan het restylen of druk bezig met een nieuw interieur, dan zoek je natuurlijk wel zonwering volgens de nieuwste woontrends. Wij hebben alvast wat voorwerk voor je gedaan. Deze 3 raamdecoratie trends van 2021 wil je niet missen.

Raamdecoratie met een natuurlijke uitstraling

Voor 2021 zoeken we volgens de laatste woontrends naar rust, veiligheid en ontspanning. We begeven ons graag in de natuur en halen deze ook met liefde in huis. Dit zie je terug in het gebruik van natuurlijke materialen en een palet van aardetinten in het interieur. Buiten zal steeds meer naar binnen worden gehaald. Dit door het plaatsen van grote ramen, houten meubelen en groene planten.

Ook op het gebied van raamdecoratie zien we het thema natuur terugkomen. Houten jaloezieën en shutters zijn helemaal volgens de laatste trends. Belangrijk hierbij is wel dat de raamdecoratie is gemaakt van duurzaam hout. JASNO shutters en blinds zijn gemaakt van het duurzame Paulownia hout, een lichte maar stevige houtsoort. En helemaal gaaf, je ziet de subtiele nerfstructuur van het Paulownia hout dat zorgt voor een exclusieve uitstraling. Het oog wil natuurlijk ook wat!

Slimme raamdecoratie

In deze snelle, hectische wereld willen we vaak maar één ding en dat is gemak. Zo houden we naast onze verplichtingen tijd over voor ontspanning. Domotica draagt bij aan een stukje tijdwinst. Van verlichting en verwarming die ingesteld kunnen worden via je smartphone tot deuren die automatisch op afstand geopend worden. Hoe dan ook, we willen gewoon tijd over houden voor zaken die er echt toe doen.

Ook op het gebied van raamdecoratie mag het in 2021 steeds slimmer. Van elektrische gordijnen tot jaloezieën en vouwgordijnen die met een remote te bedienen zijn. Ook JASNO gaat met zijn tijd mee. Onze blinds en folds met Dooya zijn eenvoudig en snel te bedienen via een app op je smartphone. Dit geldt zowel voor blinds met ladderkoord als met ladderband. Dus leun lekker achterover en bepaal de lichtinval met één druk op de knop. Relax modus aan!

Raamdecoratie als eyecatcher

Naast gemak worden maatwerk en service steeds belangrijker. Raamdecoratie kleedt een woning helemaal aan. Toch wordt er ook steeds vaker een statement gemaakt met bijzondere raambekleding. Zo zal raamdecoratie een prominentere plek innemen in het interieur en worden gezien als echte eyecatcher. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle shutters in een contrasterende kleur. Je interieur krijgt hiermee direct een upgrade en straalt luxe uit. Ook speciale raamvormen komen frequenter voor. Van getoogde, ronde en puntige ramen, het raam zal steeds vaker de blikvanger zijn. Let op: het product moet natuurlijk wel perfect aansluiten op het raam. Maatwerk en oog voor detail zijn het sleutelwoord!