Een merk met historie

Speel met licht. Laat je huis stralen met JASNO raambekleding. Shutters zijn luiken met regelbare lamellen, blinds zijn jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen en swings zijn verticale lamellen. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Onze shutters, verticale lamellen, vouwgordijnen en jaloezieën maken daarbij het verschil.

Welkom thuis,

JASNO

Lees ons volledige verhaal

Het juiste advies voor iedere ruimte

Bij JASNO hebben we een oplossing voor ieder raam. Of het nu gaat om de woon- of slaapkamer, of de kleinste ruimtes van het huis. Wij bieden voor iedere ruimte een passende oplossing.

Laat je inspireren op ons blog

Inspiratie opdoen voor alle ruimtes in je huis? Neem dan even een kijkje op onze blog. Hier staan tal van inspiratievolle artikelen en foto’s om jouw interieur een totaal nieuwe aanblik te geven.

Inspireer me

Laat jouw huis stralen

Laat jouw verhaal zien door ons te taggen op Facebook of Instagram met @jasnoshutters

Bekijk onze Instagram

JASNO raamdecoratie

Geef je huis sfeer met de raamdecoratie van JASNO: shutters, blinds, folds en swings. Shutters zijn luiken met regelbare lamellen, blinds zijn onze houten jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen van geweven papier en swings zijn verticale lamellen met een uniek 3D-effect. Laat je inspireren door de mogelijkheden met shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen in verschillende woonruimtes en voor raamsoorten. Ervaar JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen zelf in onze showroom of bij een van onze deskundige dealers. Wij adviseren je graag!

Shutters en jaloezieën: perfectie tot in het kleinste detail

De verrassende schoonheid van JASNO shutters en jaloezieën zit ‘m in de ongeëvenaarde kwaliteit en onze passie voor perfectie. De jaloezieën en shutters van JASNO ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit 'm vaak in de kleinste details van onze shutters en jaloezieën. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. De shutters en jaloezieën worden altijd helemaal op maat gemaakt. Download de JASNO app en zie hoe shutters en jaloezieën bij jou thuis staan.

Folds: vouwgordijnen met Dutch Design

JASNO folds zijn anders dan je van vouwgordijnen gewend bent. Ontworpen door Nederlandse ontwerpers en gemaakt van pure, duurzame materialen. Deze bijzondere vouwgordijnen hebben daardoor een Dutch Design uitstraling. JASNO folds matchen met onze shutters, blinds (jaloezieën) en swings (verticale lamellen). Folds zijn tot in detail afgewerkt en dat merk je in het gebruik van het vouwgordijn, maar ook in de uitstraling en duurzaamheid.

Swings: verticale lamellen met 3D effect

Uniek aan deze verticale lamellen ofwel ‘JASNO swings’ is dat je ze in verrassende standen zet. Met één bedieningsketting worden de lamellen om en om in beweging gebracht, wat een mooi 3D effect geeft. Geopend, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen zijn mogelijk. Zonlicht en privacy regelen met verticale lamellen in jouw huis of kantoor is in één handomdraai mogelijk. Inmiddels zijn de JASNO swings bekroond met een iF Award en een GIO Award voor het onderscheidende design!